Responsive image
  • 1

1 troy ounce goudbaar C. Hafner

Vanaf €1.595,28

Deze goudbaar van C. Hafner is geslagen in 1 troy ounce puur goud en is afkomstig uit Duitsland. 

Vergelijk hieronder alle aanbieders van de 1 troy ounce C. Hafner goudbaar

Gouden Baren

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €1.603,00 €9,00 19 9.4 / 10 Info Meer informatie
Holland Gold €1.598,00 €15,00 112 9.2 / 10 Info Meer informatie
101 Munten €1.595,28 €14,45 onbekend 9.8 / 10 Info Meer informatie
Goud Standaard €1.598,16 €15,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Goudverzekerd €1.612,50 €17,99 onbekend 9.6 / 10 Info Meer informatie

Goudbaren: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van goudbaren? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieders met gemak vergelijken. Zie in één oogopslag waar u de gouden 1 troy ounce C. Hafner goudbaar voor de beste prijs koopt.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de goudbaren van alle aanbieders op de markt.

1 troy ounce C. Hafner goudbaar

De C. Hafner 1 troy ounce goudbaren worden nieuw geproduceerd en geleverd met originele verpakking, de goudbaren zijn geslagen in 99,99% puur goud. Op de goudbaar is een uniek baarnummer geslagen dat terugkomt op de luchtdichte verpakking. Hierdoor weet u zeker dat de goudbaar origineel is.  Daarnaast staat op de baar een stempel van C. Hafner weergegeven, samen met de zuiverheid en het gewicht.

Goudbaren van 1 troy ounce zijn het populairst bij beleggers in fysiek goud. Doordat goudbaren goedkoper zijn dan gouden munten met hetzelfde gewicht, kiezen veel beleggers voor goudbaren van 1 troy ounce in plaats van munten.

De goudbaar heeft een afmeting van van 23,5 x 42,2 x 8 millimeter.

Doordat de goudbaren LBMA-geaccrediteerd zijn, kunnen ze zonder verdere analyse wereldwijd worden verhandeld. Handelaren bieden u dan een x percentage van de actuele goudprijs. Hoe hoog dit percentage is, is per handelaar verschillend.

Producent C. Hafner

C. Hafner is opgericht door Carl Hafner in 1850, waarbij zij zich richtte op het maken van sieraden en horloges. Al snel zag hij dat het verwerken van edelmetalen waardevol was. Hierdoor ging hij zich richten op het maken van edelmetaal door het terugwinnen uit verwerkingsafval. In de jaren daaropvolgend heeft C. Hafner zich verder gespecialiseerd in het maken van goudbaren door middel van het recyclen van goud. Vandaag de dag zijn zij de marktleider in Europa in edelmetaal technologie.

C. Hafner produceert goudbaren vanaf 1 gram tot en met 1 kilo, waardoor voor iedereen het mogelijk is om in fysiek goud te investeren.

De goudbaren van C. Hafner worden sinds 2013 internationaal gecertificeerd door de LBMA Good Delivery Refiner keurmerk.

Aanbieders goudbaar 1 troy ounce C. Hafner vergelijken

De 1 troy ounce goudbaar van C. Hafner wordt door verschillende aanbieders verkocht. De waarde en prijs van de goudbaar wordt bepaald door de goudprijs.  U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele goudkoers. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

De aanbieders op GoudPrijsVergelijker.nl zijn allen bewezen aanbieders van Goud en Zilver op de Nederlandse en Belgische markt.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.