Responsive image
  • 1
  • 1

1 troy ounce zilveren Maple Leaf 2021

Vanaf €29,51

De zilveren Maple Leaf munt 2021 is geslagen door de Royal Canadian Mint uit Canada. Deze munten zijn geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver (99,99%). Dit is een van de bekendste en meest verhandelbare zilveren beleggingsmunt. 

Vergelijk hieronder alle aanbieders van de 1 troy ounce zilveren Maple leaf.

Zilveren Munten

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €30,21 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
ZilverGoud Winkel €29,51 €17,50 onbekend 7.6 / 10 Info Meer informatie
Holland Gold €0,00 €15,00 24194 9.2 / 10 Info Meer informatie
Goudverzekerd €0,00 €17,99 onbekend 9.6 / 10 Info Meer informatie
101 Munten €33,43 €14,45 onbekend 9.8 / 10 Info Meer informatie
Goud 999 €0,00 €19,85 onbekend geen score Info Meer informatie

Zilveren munten: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van zilveren munten? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieder met gemak vergelijken. Zie in één oogopslag waar u de zilveren Maple Leaf 2021 voor de beste prijs kunt inkopen. 

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste munten van alle aanbieders op de markt.

1 Troy ounce zilveren Maple Leaf 2021 munt

De zilveren Maple Leaf is geslagen door de Royal Canadian Mint in puur zilver. Doormiddel van een laser is er een veiligheidssymbool aan de munt toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de echtheid van de munt herkent kan worden.

De 1 troy ounce zilveren Maple Leaf 2021 beschikt over de volgende kenmerken:

  • Zilvergehalte van 0.9999
  • Een diameter van 38 mm
  • Geslagen door de Royal Canadian Mint
  • Bevat een veiligheidssymbool

Design van de zilveren Maple Leaf

Op de voorzijde van de munt is Hare Majesteit Koningin Elizabeth II afgebeeld. De achterzijde van de munt toont het bekende esdoornblad. Deze maakt de munt erg herkenbaar.

Royal Canadian Mint

De Royal Canadian Mint is het officiële munthuis van Australië. Het munthuis staat bekend om bekende munten waaronder de Maple Leaf. Deze wordt sinds 1979 in het goud geslagen. In 1988 werd hier ook de zilveren versie aan toegevoegd. De Royal Canadian Mint slaat naast beleggingsmunten ook alle munten voor het betaalverkeer van Canada.

Kiezen voor zilveren Maple Leaf 2021

De zilveren Maple Leaf is bekend onder beleggers. Het is een goede munt om in te investeren. Daarnaast is de munt geslagen in zilver van uitstekende kwaliteit.

Prijzen vergelijken zilver Maple Leaf munten

Wilt u een zilveren Maple Leaf aanschaffen? Dan kunt u hier zien waar u deze voor de beste prijs kunt inkopen. Omdat de Maple Leaf munt wordt gezien als beleggingsmunt, worden waarde en prijs bepaald door de zilverprijs.

Aanbieders zilveren 1 oz Maple Leaf munt vergelijken

De zilveren Maple Leaf wordt door verschillende aanbieders verkocht. U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele zilverprijs. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

Zilver Maple Leaf munt kopen voor de beste prijs

GoudprijsVergelijker helpt u met het vinden van de beste prijs. Dit maakt het kopen van de zilveren Maple Leaf zo voordelig mogelijk voor u.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.