Responsive image
  • 100

100 gram goudbaar C. Hafner

Vanaf €5.579,89

De 100 gram goudbaar van C. Hafner is geslagen in 99,99% puur goud. C. Hafner is een interenationaal LBMA-erkende producent van goudbaren uit Duitsland. 

Vergelijk hieronder alle aanbieders van de 100 gram C. Hafner goudbaar.

Gouden Baren

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €0,00 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Holland Gold €0,00 €15,00 onbekend 9.2 / 10 Info Meer informatie
Goud Standaard €5.617,06 €15,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Goudverzekerd €5.628,91 €17,99 onbekend 9.6 / 10 Info Meer informatie
101 Munten €5.579,89 €14,45 onbekend 9.8 / 10 Info Meer informatie

Goudbaren: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van goudbaren? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieders met gemak vergelijken. Zie in één oogopslag waar u de gouden 100 gram C. Hafner goudbaar voor de beste prijs koopt.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de goudbaren van alle aanbieders op de markt.

100 gram C. Hafner goudbaar

De C. Hafner 100 gram goudbaren worden nieuw geproduceerd en geleverd met originele verpakking, de goudbaren zijn geslagen in 99,99% puur goud. Op de goudbaar is een uniek baarnummer geslagen dat terugkomt op de luchtdichte verpakking. Hierdoor weet u zeker dat de goudbaar origineel is.  Daarnaast staat op de baar een stempel van C. Hafner weergegeven, samen met de zuiverheid en het gewicht.

De goudbaren van 100 gram zijn populair bij beleggers in fysiek goud. Dit komt omdat u relatief gezien meer goud voor uw geld krijgt. Dit komt omdat de productiekosten van een 100 gram goudbaar bijna gelijk zijn aan de productiekosten van een 1 troy ounce goudbaar. Waardoor de kosten per gram goud een stuk lager liggen bij de 100 gram goudbaar. Dit ziet u dan ook goed terug in de premie waarvoor deze goudbaar wordt aangeboden bij de verschillende handelaren.

De goudbaar heeft een afmeting van van 30,1 x 55,2 x 3,5 millimeter. Deze goudbaar heeft hiermee dezelfde afmetingen als de 50 gram echter is deze goudbaar een stuk dikker.

Doordat de goudbaren LBMA-geaccrediteerd zijn, kunnen ze zonder verdere analyse wereldwijd worden verhandeld. Handelaren bieden u dan een x percentage van de actuele goudprijs. Hoe hoog dit percentage is, is per handelaar verschillend.

Producent C. Hafner

C. Hafner is opgericht door Carl Hafner in 1850, waarbij zij zich richtte op het maken van sieraden en horloges. Al snel zag hij dat het verwerken van edelmetalen waardevol was. Hierdoor ging hij zich richten op het maken van edelmetaal door het terugwinnen uit verwerkingsafval. In de jaren daaropvolgend heeft C. Hafner zich verder gespecialiseerd in het maken van goudbaren door middel van het recyclen van goud. Vandaag de dag zijn zij de marktleider in Europa in edelmetaal technologie.

C. Hafner produceert goudbaren vanaf 1 gram tot en met 1 kilo, waardoor voor iedereen het mogelijk is om in fysiek goud te investeren.

De goudbaren van C. Hafner worden sinds 2013 internationaal gecertificeerd door de LBMA Good Delivery Refiner keurmerk.

Aanbieders goudbaar 100 gram C. Hafner vergelijken

De 100 gram goudbaar van C. Hafner wordt door verschillende aanbieders verkocht. De waarde en prijs van de goudbaar wordt bepaald door de goudprijs.  U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele goudkoers. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

De aanbieders op GoudPrijsVergelijker.nl zijn allen bewezen aanbieders van Goud en Zilver op de Nederlandse en Belgische markt.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.