Responsive image
  • 1/10

1/10 oz platina munt Britannia 2021

Vanaf €173,33

Deze1/10 troy ounce platina Britannia 2021 munt heeft een gewicht van 3,11 gram en zijn geslagen in 99,95% (puur) platina. De munten is nieuw geslagen door de Royal Mint uit Groot-Britannië. Dit betreft de eerste 1/10 troy ounce platina uitgifte van de wereldwijd bekende Britannia munt.

Bekijk hier de verschillende aanbieders om uw Britannia munt in te kunnen kopen voor de beste platinaprijs.

Platina Munten

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €0,00 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
101 Munten €173,33 €14,45 onbekend 9.8 / 10 Info Meer informatie

Platina munten: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van platina munten? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieders met gemak vergelijken. Zie in één oogopslag waar u de platina 1/10 Britannia munt 2021 voor de beste prijs kunt inkopen.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden, zilveren en platina munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste munten van alle aanbieders op de markt.

1/10 troy ounce platina munt Britannia 2021

De platina 1/10 troy ounce Britannia wordt sinds 2018 uitgegeven door de Royal Mint uit de UK. Naast deze 1/10 troy ounce platina munt is er ook een grotere variant van 1 troy ounce. De Britannia munt is sinds 1987 uitgegeven in het goud en sinds 1997 in het zilver.

Design 1/10 oz Britannia munt

Bij de platina Britannia munt 1/10 troy ounce 2021 staat op de voorzijde Britannia afgebeeld. Deze afbeelding staat symbool voor de kracht en integriteit van Groot-Britannië. De achtergrond is zeer netjes afgewerkt met de zogenaamde 'radial lines' die het design nog mooier maken. Op de achterzijde is Her Majesty Queen Elizabeth II afgebeeld, samen met de nominale waarde van 10 Pond.

Prijzen vergelijken voor platina Britannia munten

Wilt u een platina 1/10 troy ounce Britannia 2021 munt aanschaffen? Dan kunt u hier zien waar u deze voor de beste prijs kunt inkopen. De waarde en prijs van een Britannia munt wordt bepaald door de platinaprijs.

Aanbieders van platina 1/10 oz Britannia munten vergelijken

De 1/10 troy ounce platina Britannia munt 2021 wordt door verschillende aanbieders verkocht. U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele goudkoers. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

De aanbieders op GoudPrijsVergelijker.nl zijn allen bewezen aanbieders van goud, zilver en platina op de Nederlandse en Belgische markt.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.