Responsive image
  • 1/4
  • 1/4

1/4 oz gouden Philharmoniker 2021

Vanaf €31,00

De 1/4 troy ounce Wiener Philharmoniker munt is geproduceerd door de Oostenrijkse Munt. Deze gouden munt is geslagen in 99,99% puur goud en is vernoemd naar het wereldberoemde Weense Philharmoniker orkest.

Vergelijk hier de aanbieders van de 1/4 troy ounce gouden Philharmoniker 2021 munten.

Gouden Munten

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €31,00 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Holland Gold €0,00 €15,00 onbekend 9.2 / 10 Info Meer informatie
101 Munten €479,43 €14,45 onbekend 9.8 / 10 Info Meer informatie
Goud Standaard €493,10 €15,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Goud 999 €0,00 €19,85 onbekend geen score Info Meer informatie
Goudverzekerd €0,00 €17,99 onbekend 9.6 / 10 Info Meer informatie

Gouden munten: prijs vergelijken

Bent u op zoek naar de beste aanbieder van gouden munten? Op GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieders gemakkelijk vergelijken. Zo kunt u in een oogopslag zien waar u de gouden 1/4 troy ounce munt Wiener Philharmoniker 2021 inkoopt voor de beste prijs.

GoudPrijsVergelijker vergelijkt alle aanbieders van gouden en zilveren munten, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste munten en producten van alle aanbieders op de markt.

1/4 Troy ounce gouden Philharmoniker munt 2021

De 1/4 troy ounce gouden munt Philharmoniker 2021 is geslagen in 99,99% puur goud en weegt 7,78 gram.

  • 7,78 gram puur goud (99,99%)
  • diameter van 22 mm
  • 1,2 mm dik

De Wiener Philharmoniker munt wordt al sinds 1989 geslagen door de Oostenrijkse munt. Hiermee is deze munt de eerste Europese munt in 99,99% puur goud. Tegenwoordig is de Philharmoniker buiten Europa net zo populair als de Krugerrand. Waardoor deze munt door beleggers over de hele wereld wordt gekocht.

Design van de 1/4 oz Wiener Philharmoniker munt

Op de achterzijde van de gouden Wiener Philharmoniker munt 2021 staat het wereldberoemde Philharmoniker orkest afgebeeld. U ziet daarbij diverse instrumenten zoals een harp, trompet, viool en nog veel meer instrumenten die in een orkest te vinden zijn.

De voorzijde toont het grote orgel van de Wiener Musikverein, het concertgebouw van Wenen,  waar jaarlijks het bekende en wereldwijd populaire nieuwjaarsconcert plaatsvindt. Boven het orgel staat: "REPUBLIK ÖSTERREICH", eronder staat: "1 Ounce Feingold 999,9" evenals het jaar van uitgifte en de opgedrukte nominale waarde "25 Euro". Het ontwerp van de Wiener Philharmoniker is afkomstig van Thomas Pesendorfer, de belangrijkste muntgraveur van de Oostenrijkse Munt.

Prijzen vergelijken voor Philharmoniker munten

Bent u op zoek naar de 1/4 troy ounce gouden Philharmoniker munt 2021? Bekijk dan hier de prijzen van verschillende aanbieders. De prijs en waarde van deze munt wordt bepaald door de goudprijs. De nominale waarde van de munt is 25 Euro.

Aanbieders van gouden 1/4 oz Wiener Philharmoniker munten vergelijken

De 1/4 troy ounce gouden Wiener Philharmoniker munt 2021 wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Een betrouwbare aanbieder kunt u herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele goudkoers.

De aanbieders die getoond worden op GoudPrijsVergelijker.nl zijn allen bewezen aanbieders van Goud en Zilver in Nederland en België.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.