Responsive image
  • 1
  • 1

1 gram goudbaar C. Hafner

Vanaf €75,70

De 1 gram goudbaar van C. Hafner is de kleinste goudbaar van C. Hafner. Deze baar is geslagen in 99,99% puur goud. Vergelijk hieronder alle aanbieders van deze 1 gram C. Hafner goudbaar.

Gouden Baren

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €0,00 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Holland Gold €0,00 €15,00 230 9.2 / 10 Info Meer informatie
Goudverzekerd €98,90 €17,99 onbekend 9.6 / 10 Info Meer informatie
101 Munten €75,70 €14,45 onbekend 9.8 / 10 Info Meer informatie
Goud Standaard €85,50 €15,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie

Goudbaren: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van goudbaren? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieders met gemak vergelijken. Zie in één oogopslag waar u de gouden 1 gram C. Hafner goudbaar voor de beste prijs koopt.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste goudbaren van alle aanbieders op de markt.

1 gram C. Hafner goudbaar

De C. Hafner 1 gram goudbaren worden nieuw geproduceerd en geleverd met originele verpakking, waarbij de goudbaren zijn geslagen in 99,99% puur goud. Doordat de goudbaren LBMA-geaccrediteerd zijn, kunnen deze zonder verdere analyse wereldwijd worden verhandeld.

Waarom kiezen voor 1 gram goudbaar van C. Hafner?

De C. Hafner goudbaar van 1 gram maakt het voor iedereen mogelijk om met een klein bedrag fysiek goud aan te schaffen. Deze goudbaren zijn door hun kleine formaat makkelijk mee te nemen en op te bergen. De goudbaar heeft een afmeting van 8,5 x 15 x 0,7 millimeter.

De 1 gram goudbaar van C. Hafner wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Op dit certificaat staat het baarnummer wat ook op de achterkant van de goudbaar is geslagen. 

Producent C. Hafner

C. Hafner is opgericht door Carl Hafner in 1850, waarbij zij zich richtte op het maken van sieraden en horloges. Al snel zag hij dat het verwerken van edelmetalen waardevol was. Hierdoor ging hij zich richten op het maken van edelmetaal door het terugwinnen uit verwerkingsafval. In de jaren daaropvolgend heeft C. Hafner zich verder gespecialiseerd in het maken van goudbaren door middel van het recyclen van goud. Vandaag de dag zijn zij de marktleider in Europa in edelmetaal technologie.

De goudbaren van C. Hafner worden sinds 2013 internationaal gecertificeerd door de LBMA.

Aanbieders goudbaar 1 gram C. Hafner vergelijken

De 1 gram goudbaar van C. Hafner wordt door verschillende aanbieders verkocht. De waarde en prijs van de goudbaar wordt bepaald door de goudprijs.  U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele goudkoers. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

De aanbieders op GoudPrijsVergelijker.nl zijn allen bewezen aanbieders van Goud en Zilver op de Nederlandse en Belgische markt.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.