Responsive image
  • 1

1 gram goudbaar Umicore met certificaat

Vanaf €29,48

De Umicore goudbaar van 1 gram met certificaat is geslagen in 99,99% puur goud. Deze goudbaren zijn wereldwijd zonder analyse verhandelbaar doordat de LBMA (London Bullion Market Association) de echtheid en het gehalte goud erkend van de baren die Umicore produceert.

Bekijk hier de verschillende aanbieders om uw Umicore 1 gram goudbaar met certificaat in te kunnen kopen voor de beste goudprijs.

Gouden Baren

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €0,00 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Holland Gold €0,00 €15,00 onbekend 9.2 / 10 Info Meer informatie
ZilverGoud Winkel €29,48 €17,50 onbekend 7.6 / 10 Info Meer informatie
Goudverzekerd €102,86 €17,99 onbekend 9.6 / 10 Info Meer informatie

Goudbaren: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van goudbaren? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieders met gemak vergelijken. Zie in één oogopslag waar u de gouden 1 gram Umicore goudbaar voor de beste prijs kunt inkopen.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste goudbaren van alle aanbieders op de markt.

1 gram Umicore goudbaar

De 1 gram goudbaren van Umicore hebben van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status: 'Good Delivery' gekregen. Deze goudbaren zijn geproduceerd door Umicore, een erkende producent in de Benelux. De Umicore 1 gram goudbaar heeft een afmeting van 15 x 8.5 x 0.5 millimeter.

Waarom kiezen voor 1 gram goudbaar van Umicore?

De 1 gram goudbaren van Umicore worden geleverd met een certificaat van echtheid. Op dit certificaat staat het baarnummer wat ook op de goudbaar is geslagen. Deze goudbaren van 1 gram zijn de kleinst mogelijke goudbaren die er te koop zijn. Wanneer u niet zo veel budget heeft of u wilt niet afhankelijk zijn van één groot gewicht. Dan is deze 1 gram goudbaar ideaal om te investeren in fysiek goud. U betaalt een hogere premie ten opzichte van grotere goudbaren, maar daardoor bent u wel een stuk flexibeler bij het verkopen van uw goudbaar.

Umicore is een toonaangevende smelterij in België die geschiedenis heeft die teruggaat tot begin 1800. De Umicore goudbaren worden grotendeels gemaakt van sloopgoud uit de Benelux, dat bij de smelterij gezuiverd wordt tot 99,99% puur goud.

De goudbaren van Umicore hebben van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status van ‘Good Delivery’ gekregen. Dat wil zeggen dat de goudbaren wereldwijd erkend worden en dus ook in het buitenland gemakkelijk verhandeld kunnen worden.

Prijzen vergelijken voor Umicore 1 gram goudbaar 

Wilt u een Umicore goudbaar van 1 gram aanschaffen? Dan kunt u hier zien waar u deze voor de beste prijs kunt inkopen. De waarde en prijs van een 1 gram goudbaar van Umicore wordt grotendeels bepaald door de goudprijs. De prijs van de goudbaar wordt bepaald door de goudkoers.

Aanbieders van goudbaar 1 gram Umicore vergelijken

De 1 gram goudbaar Umicore met certificaat wordt door verschillende aanbieders verkocht. U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele goudkoers. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

De aanbieders op GoudPrijsVergelijker.nl zijn allen bewezen aanbieders van Goud en Zilver op de Nederlandse en Belgische markt.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.