Responsive image
  • 1

1 kilo goudbaar Umicore

Vanaf €29,53

Deze goudbaar weegt 1 kilo en is geslagen in 99,99% puur goud. Hiermee is dit de grootste goudbaar die gekocht kan worden door particulieren. De goudbaren worden geslagen door Umicore en zijn wereldwijd bekend en verhandelbaar.

Gouden Baren

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €29,53 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Amsterdam Gold €2.358,00 onbekend onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Holland Gold €0,00 €15,00 onbekend 9.2 / 10 Info Meer informatie
ZilverGoud Winkel €57.682,11 €17,50 onbekend 7.6 / 10 Info Meer informatie
Goudverzekerd €59.037,53 €17,99 onbekend 9.6 / 10 Info Meer informatie
Goud Standaard €57.682,20 €15,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie

Goudbaren: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van goudbaren? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieders met gemak vergelijken. Zie in één oogopslag waar u de 1 kilo  Umicore goudbaar voor de beste prijs kunt inkopen.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste goudbaren van alle aanbieders op de markt.

1.000 gram Umicore goudbaar

De 1 kilo goudbaar van Umicore heeft van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status: 'Good Delivery' gekregen. Deze goudbaar is geproduceerd door Umicore uit België, een erkende producent in de Benelux. De Umicore 1 kilo goudbaar heeft een afmeting van slechts 88 x 39 x 19 millimeter. Met een dichtheid van 19.320 kilogram per kubieke meter is deze goudbaar bijna twee keer zo zwaar als een zilverbaar met hetzelfde gewicht.

Waarom kiezen voor 1 kilo goudbaar van Umicore?

De 1 kilo goudbaren van Umicore zijn de grootste goudbaren die te koop zijn. Deze goudbaren worden geleverd met een uniek serienummer die in de baar is geslagen. Deze goudbaren zijn met de hand gegoten en worden deze stuk voor stuk gewogen, om er zeker van te zijn dat het gewicht voldoet aan de eisen van de LMBA.

Tip: Hoe groter de goudbaar, hoe lager de productiekosten zijn. Waardoor de premie tussen aankoop en verkoop lager ligt. De 1 kilo goudbaar is de grootste goudbaar die te koop is, hierdoor is het verschil tussen de actuele goudprijs per kilo en deze goudbaar slechts enkele procenten.

Umicore is een toonaangevende smelterij in België die geschiedenis heeft die teruggaat tot begin 1800. De Umicore goudbaren worden grotendeels gemaakt van sloopgoud uit de Benelux, dat bij de smelterij gezuiverd wordt tot 99,99% puur goud.

Alle goudbaren van Umicore hebben van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status van ‘Good Delivery’ gekregen. Dat wil zeggen dat de goudbaren wereldwijd erkend worden en dus ook in het buitenland gemakkelijk verhandeld kunnen worden.

Omdat de Umicore kilo goudbaar is geslagen in 99,99% puur goud, wordt dit gezien als beleggingsgoud. Hierdoor betaalt u geen btw bij de aanschaf van deze goudbaar.

De meeste webshops geven de mogelijkheid om uw goudbaar te kopen in combinatie met opslag. Hierdoor hoeft u uw goudbaar niet thuis te bewaren. Bekijk de info bij de aanbieder of opslag tot de mogelijkheden behoord.

Prijzen vergelijken voor Umicore 1 kilo goudbaar 

Wilt u een Umicore goudbaar van 500 gram aanschaffen? Dan kunt u hier zien waar u deze voor de beste prijs kunt inkopen. De waarde en prijs van een 1 kilo goudbaar van Umicore wordt bepaald door de goudprijs. Door dit hoge gewicht is de premie tussen de aanschafprijs en de actuele goudprijs laag. Hierdoor profiteert u maximaal van het investeren in fysiek goud.

Aanbieders van goudbaar 1 kilo Umicore vergelijken

De kilo goudbaar is populair bij beleggers die voor grote bedragen in goud willen investeren. De goudbaar wordt door verschillende aanbieders verkocht. U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele goudkoers. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews, mogelijkheid voor opslag en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

De aanbieders op GoudPrijsVergelijker.nl zijn allen erkende aanbieders van goud en zilver op de Nederlandse en Belgische markt.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.