Responsive image
  • 1
  • 1

1 oz gouden American Buffalo 2021

Vanaf €29,52

De gouden 1 troy ounce Amarican Buffalo is een van de bekendste gouden munten wereldwijd. Deze munten zijn geslagen door de U.S. Mint en bestaan voor 99,9% uit puur goud.

Bekijk hier de verschillende aanbieders om uw American Buffalo in te kunnen kopen voor de beste goudprijs.

Gouden Munten

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €29,52 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Amsterdam Gold €2.358,00 onbekend onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Goud Standaard €2.007,42 €15,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Goud 999 €0,00 €19,85 onbekend geen score Info Meer informatie

Gouden munten: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van gouden munten? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieders met gemak vergelijken. Zie in 1 oogopslag waar u de gouden American Buffalo 2021 voor de beste prijs kunt inkopen.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste munten van alle aanbieders op de markt.

1 Troy ounce gouden American Buffalo munt 2021

De American Buffalo munt wordt sinds 2006 geslagen door de US Mint uit Amerika. Deze munt is geslagen in 99,99% puur goud.

Waarom kiezen voor gouden American Buffalo 2021?

De American Buffalo 2021 munt is de eerste Amerikaanse munt die is geslagen in 99,99% puur goud. Door te kiezen voor munten van diverse jaargangen, is de aankoopprijs lager dan bijvoorbeeld de nieuwe American Buffalo. Dit zorgt ervoor dat u een lagere premie betaald ten opzichten van de goudprijs. Dit zorgt ervoor dat beleggers vaak voor dit soort munten kiezen. Echter verkeren de munten vaak niet in de nieuwste conditie, houdt daar wel rekening mee.

Design van de American Buffalo 2021

Op de voorkant van de American Buffalo munt staat een indiaan met veren hoofdtooi en het opschrift "Liberty" afgebeeld.

Op de achterkant een buffel/bizon en de woorden "In God we trust", "E Pluribus Unum" en "United States of America".

Prijzen vergelijken voor gouden American Buffalo munt 2021

Wilt u een gouden American Buffalo 2021 munt aanschaffen? Dan kunt u hier zien waar u deze voor de beste prijs kunt inkopen. De waarde en prijs van een American Buffalo munt 2021 wordt grotendeels bepaald door de goudprijs. De prijs van de munt wordt dus bepaald door de goudkoers.

Aanbieders van gouden Buffalo munten vergelijken

De 1 troy ounce gouden Buffalo munt 2021 wordt door verschillende aanbieders verkocht. U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele goudkoers. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

De aanbieders op GoudPrijsVergelijker.nl zijn allen bewezen aanbieders van Goud en Zilver op de Nederlandse en Belgische markt.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.