Responsive image
  • 1
  • 1
  • 1

1 troy ounce gouden munt kangaroo 2021

Vanaf €29,52

De gouden Kangaroo munt van 2021 is geslagen in 1 troy ounce puur goud (99,99%). De munt is geslagen door de Perth Mint uit Australie en bevatten 31,103 gram puur goud.

Vergelijk hier de aanbieders van de 1 troy ounce gouden kangaroo munten 2021.

Gouden Munten

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €0,00 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
ZilverGoud Winkel €29,52 €17,50 onbekend 7.6 / 10 Info Meer informatie
Holland Gold €0,00 €15,00 onbekend 9.2 / 10 Info Meer informatie
Goud 999 €0,00 €19,85 onbekend geen score Info Meer informatie
Goud Standaard €1.878,12 €15,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie

Gouden munten: prijs vergelijken

Bent u op zoek naar de beste aanbieder van gouden munten? Op GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieders gemakkelijk vergelijken. Zo kunt u in een oogopslag zien waar u de gouden munt Kangaroo 2021 inkoopt voor de beste prijs.

GoudPrijsVergelijker vergelijkt alle aanbieders van gouden en zilveren munten, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste munten en producten van alle aanbieders op de markt.

1 Troy ounce gouden Kangaroo munt 2021

De 1 troy ounce gouden munt Kangaroo 2021 is populair bij zowel beleggers als verzamelaars, doordat de Kangaroo munten ieder jaar een ander design hebben. De Kangoeroe munten worden sinds 1986 geslagen door de Peth Mint uit Australië. In de periode van 1986 tot 1989 werden verschillende Australische goudklompjes getoond. Sinds 1990 verschijnen er jaarlijks verschillende kangoeroemotieven, vandaar dat de gouden munt sinds 2008 officieel de "Australische Kangoeroe" wordt genoemd. 

Vanwege het originele ontwerp werd de gouden munt ook wel de "Australian Nugget" genoemd. 

Perth Mint

De Perth mint is gevestigd in de stad Perth in Australië. Dit munthuis bestaat sinds 1899 en is daarmee het oudste munthuis van Australië. De Perth Mint slaat beleggingsmunten en verzamelmunten in zowel goud, zilver, platina en palladium. De kangoeroe munten zijn de meest populaire munten van de Perht Mint. Naast de kangoeroe, slaat de Perth Mint ook de Koala, Lunar en Kookaburra serie dit zijn stuk voor stuk allemaal verzamelseries. Bij deze munten veranderd ieder jaar de afbeelding van het dier, waardoor deze series populair zijn bij zowel beleggers als verzamelaars.

Design van de Kangoeroe munt

Het ontwerp van de gouden Kangaroo bestaat dit jaar uit een springende kangoeroe in het midden van de munt. Daaronder staat de tekst ‘RED KANGAROO’ en de ‘P’ van het munthuis. Op de rand van de munt staan de zuiverheid, het jaartal van uitgave, het gewicht en de titel van de munt. 

Op de achterzijde van de munt staat Queen Elizabeth II afgebeeld met de waarde van de munt, namelijk 100 Australische dollars.

Prijzen vergelijken voor Kangaroo munten

Bent u op zoek naar de 1 troy ounce gouden Kangaroo munt 2021? Bekijk dan hier de prijzen van verschillende aanbieders. De prijs en waarde van deze munt wordt bepaald door de goudprijs. De nominale waarde van de munt is 100 Australische dollar.

Aanbieders van gouden Kangaroo munten vergelijken

De 1 troy ounce gouden kangaroo munt 2021 wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Een betrouwbare aanbieder kunt u herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele goudkoers.

De aanbieders die getoond worden op GoudPrijsVergelijker.nl zijn allen bewezen aanbieders van Goud en Zilver in Nederland en België.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.