Responsive image
  • 1

1 Troy ounce platina Kangaroo munt 2021

Vanaf €29,51

De 1 troy ounce platina Kangaroo 2021 munt. Deze munt bevat 1 troy ounce (31,103 gram) puur platina (99,95%).

Bekijk hier de verschillende aanbieders om uw platina Kangoeroe in te kunnen kopen voor de beste platinaprijs.

Platina Munten

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €29,51 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
101 Munten €1.250,00 €14,45 onbekend 9.8 / 10 Info Meer informatie
ZilverGoud Winkel €29,51 €17,50 onbekend 7.6 / 10 Info Meer informatie
Goudverzekerd €1.263,41 €17,99 onbekend 9.6 / 10 Info Meer informatie
Goud Standaard €1.305,60 €15,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Holland Gold €0,00 €15,00 52 9.2 / 10 Info Meer informatie

Platina munten: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van platina munten? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieders met gemak vergelijken. Zie in 1 oogopslag waar u de platina Maple Leaf met jaartal 2021 voor de beste prijs kunt inkopen.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden, zilveren en platina munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste munten van alle aanbieders op de markt.

1 Troy ounce platina munt Kangaroo 2021

De platina kangaroo munt wordt sinds 2018 uitgegeven door de Perth Mint uit Australië. De "Kangaroo Platinum" verschijnt in coupures van 1 oz zonder stempellimiet en heeft een fijnheid van 999,5 / 1000 puur platina.

Perth Mint platina munt

De platina kangoeroe munt van 1 troy ounce, is de derde platina munt die wordt uitgegeven door de Perth Mint. De eerste platina munt was de Koala munt van 1988 tot 2000, daarna werd de platina Platypus geslagen tussen 2011 tot 2017. Beide uitgaves zijn nog steeds erg populair bij beleggers in platina.

Door het kopen van platina munten hoeft u geen btw te betalen bij het investeren in platina, doordat deze munten onder de margeregeling vallen. Hiermee investeert u, als particulier, voordelig en makkelijk in fysiek platina.

Design van de Kangaroo

Op de voorzijde van deze munt is de kangaroo afgebeeld, met op de achtergrond een abstract weergegeven aantal stralen wat een stralende zon voorstelt. De tekst "Australian Kangaroo", "2021 1oz 995 Platinum" staat hier tevens afgebeeld. 

Op de achterzijde van de platina kangaroo munt is een afbeelding weergegeven van Queen Elizabeth II.

Prijzen vergelijken voor platina Kangoeroe munten

Wilt u een platina kangaroo 2021 munt aanschaffen? Dan kunt u hier zien waar u deze voor de beste prijs kunt inkopen. De waarde en prijs van een Kangaroo munt wordt bepaald door de platinaprijs.

Aanbieders van platina Kangaroo munten vergelijken

De 1 troy ounce platina kangaroo 2021 wordt door verschillende aanbieders verkocht. U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele goudkoers. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

 

De aanbieders op GoudPrijsVergelijker.nl zijn allen bewezen aanbieders van goud, zilver en platina op de Nederlandse en Belgische markt.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.