Responsive image
  • 1

1 oz platina Philharmoniker munt 2021

Vanaf €29,52

De platina Philharmoniker munt 2021 is geslagen door de Austrian Mint uit Oostenrijk. Deze munten zijn geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur platina (99,95%).

Bekijk hier de verschillende aanbieders om uw platina Wiener Philharmoniker in te kunnen kopen voor de beste platinaprijs.

Platina Munten

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €29,52 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Holland Gold €0,00 €15,00 onbekend 9.2 / 10 Info Meer informatie
ZilverGoud Winkel €29,52 €17,50 onbekend 7.6 / 10 Info Meer informatie

Platina munten: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van platina munten? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieders met gemak vergelijken. Zie in 1 oogopslag waar u de platina Wiener Philharmoniker munt 2021 voor de beste prijs kunt inkopen.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden, zilveren en platina munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste munten van alle aanbieders op de markt.

1 Troy ounce platina munt Wiener Philharmoniker 2021

De platina 1 troy ounce Wiener Philharmoniker wordt sinds 2017 uitgegeven door de Oostenrijkse Munt uit Oostenrijk. De platinamunt is bedoeld voor investeringen in fysiek platina en is geschikt voor alle beleggers.

Deze munt is een van 's werelds toonaangevende aanbieders van edelmetaalmunten voor investeerders. Edities van de Oostenrijkse Munt zoals de Wiener Philharmoniker in goud en zilver behoren tot de gevestigde klassiekers op de internationale markt.

Design van de Wiener Philharmoniker

Op de achterzijde van de platina Wiener Philharmoniker munt 2021 staat het wereldberoemde Philharmoniker orkest afgebeeld. U ziet daarbij diverse instrumenten zoals een harp, trompet, viool en nog veel meer instrumenten die in een orkest te vinden zijn.

De voorzijde toont het grote orgel van de Wiener Musikverein, het concertgebouw van Wenen,  waar jaarlijks het bekende en wereldwijd populaire nieuwjaarsconcert plaatsvindt. Boven het orgel staat: "REPUBLIK ÖSTERREICH", eronder staat: "1 Ounce Feingold 999,9" evenals het jaar van uitgifte en de opgedrukte nominale waarde "100 Euro". Het ontwerp van de Wiener Philharmoniker is afkomstig van Thomas Pesendorfer, de belangrijkste muntgraveur van de Oostenrijkse Munt

Prijzen vergelijken voor platina Philharmoniker munten

Wilt u een platina Maple Leaf 2021 munt aanschaffen? Dan kunt u hier zien waar u deze voor de beste prijs kunt inkopen. De waarde en prijs van een Maple Leaf munt wordt bepaald door de platinaprijs.

Aanbieders van platina Wiener Philharmoniker munten vergelijken

De 1 troy ounce platina Wiener Philharmoniker 2021 wordt door verschillende aanbieders verkocht. U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele platinakoers. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

De aanbieders op GoudPrijsVergelijker.nl zijn allen bewezen aanbieders van goud, zilver en platina op de Nederlandse en Belgische markt.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.