Responsive image
  • 1
  • 1

1 Troy ounce zilveren munt Libertad

Vanaf €47,89

De zilveren Libertad munten zijn geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver. Dit wordt gedaan door Casa de Moneda de México.

Vergelijk hieronder alle aanbieders van de 1 troy ounce zilveren Libertad.

Zilveren Munten

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €0,00 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Goudverzekerd €47,89 €17,99 onbekend 9.6 / 10 Info Meer informatie
Goud 999 €0,00 €19,85 onbekend geen score Info Meer informatie

Zilveren munten: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van zilveren munten? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieder met gemak vergelijken. Zie in één oogopslag waar u de 1 troy ounce zilveren Libertad voor de beste prijs kunt inkopen.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste munten van alle aanbieders op de markt.

1 Troy ounce zilveren munt Libertad

De zilveren Libertad is geslagen in puur zilver door het Mexicaanse munthuis “Casa de Moneda de México”. De Libertad wordt beschouwd als oudste zilveren munt ter wereld. De munt werd van 1982 tot 1990 enkel in 1 troy ounce zilver geslagen, maar inmiddels ook in andere gewichten. 

De 1 troy ounce zilveren Libertad beschikt over de volgende kenmerken:

  • Zilvergehalte van 0.999
  • Een diameter van 38 mm
  • Geslagen door “Casa de Moneda de México”

Design van de zilveren Libertad

Op de voorzijde van de munt zijn twee Mexicaanse symbolen te zien. Deze zijn het “Winged Victory” beeld en de vulkanen “Popocatépetl” en “Iztaccíhuatl”. Op de achterzijde van de munt is het wapen van Mexico afgebeeld, met daarom heen nationale afbeeldingen.

Casa de Moneda de México

Casa de Moneda de México, ook wel bekend als Mexico Mint, is het officiële munthuis van Mexico. Het munthuis werd in 1535 opgericht en produceert sindsdien munten, waaronder ook voor de Bank of Mexico.

Prijzen vergelijken voor zilveren Libertad munten

Wilt u een zilveren Libertad aanschaffen? Dan kunt u hier zien waar u deze voor de beste prijs kunt inkopen. De waarde en prijs van een Libertad worden grotendeels bepaald door de zilverprijs. De prijs van de munt wordt dus bepaald door de zilverkoers.

Aanbieders van zilveren Libertad munt vergelijken

De 1 troy ounce zilveren Libertad wordt door verschillende aanbieders verkocht. U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele zilverprijs. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

GoudprijsVergelijker helpt u met het vinden van de beste prijs. Dit maakt het kopen van de 1 troy ounce zilveren Libertad zo voordelig mogelijk voor u.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.