Responsive image
  • 1
  • 1

1 troy ounce zilveren Kangaroo munt 2021

Vanaf €29,42

De 1 troy ounce zilveren Kangaroo munt is geslagen door de Perth Mint uit Australië. Deze munt is geslagen in 31,103 gram puur zilver (99,99%). 

Vergelijk hier alle aanbieder van 1 troy ounce zilveren kangarooo munt.

Zilveren Munten

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €29,43 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Goud 999 €0,00 €19,85 onbekend geen score Info Meer informatie
Goud Standaard €31,87 €15,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
ZilverGoud Winkel €29,42 €17,50 onbekend 7.6 / 10 Info Meer informatie
Holland Gold €0,00 €15,00 onbekend 9.2 / 10 Info Meer informatie
101 Munten €50,00 €14,45 onbekend 9.8 / 10 Info Meer informatie

Zilveren munten: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van zilveren munten? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieder met gemak vergelijken. Zie in één oogopslag waar u de 1 troy ounce zilveren Kangaroo munt voor de beste prijs kunt inkopen.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste munten van alle aanbieders op de markt.

1 Troy ounce zilveren Australian Kangaroo 2021 munt

De zilveren Kangaroo 2021 munt is geslagen in puur zilver door het Australische munthuis de Perth Mint. De munt bevat een veiligheidsembleem dat onder een vergrootglas te zien is. Dit is geplaatst bij de eerste A van “Australia”. 

De 1 troy ounce zilveren Kangaroo 2021 beschikt over de volgende kenmerken:

  • Zilvergehalte van 0.9999
  • Een diameter van 40,6 mm
  • Geslagen door de Perth Mint
  • Bevat een veiligheidsembleem

Design van de zilveren Kangaroo

Op de voorzijde van de munt is Hare Majesteit Koningin Elizabeth II afgebeeld. De achterzijde van de munt toont een kangoeroe. Bij de gouden variant wordt ieder jaar de kangoeroe op een andere manier afgebeeld. Bij de zilveren Kangoeroe munt is dit niet het geval. Om te zorgen dat de munt moeilijk te vervalsen is, heeft de Perth Mint een innovatief veiligheidskenmerk: een "A" in reliëf gemaakt met een microlaser, die alleen te zien is onder een vergrootglas. Hiermee zorgt de Perth Mint ervoor dat deze populaire munt niet vervalst kan worden.

Perth Mint

De Perth Mint is het officiële munthuis van Australië. Het is opgericht in 1899 en viel tot 1970 onder de Royal Mint. Dit is het officiële munthuis van het Verenigd Koninkrijk. Inmiddels valt de Perth Mint onder de regering van West-Australië. De munten die geslagen worden door de Perth Mint dienen als wettig betaalmiddel in Australië.

Kiezen voor zilveren Kangaroo 2021

De zilveren 1 oz kangoeroe munt werd in 2015 voor het eerst in gelimiteerde oplage van 300.000 stuks wereldwijd geslagen door de Perth Mint. Sinds 2016 is er geen limiet meer voor de oplage van de zilveren Kangaroo munt.

Al snel werd de zilveren Kangaroo munt een populaire en goedkope beleggingsmunt naast de Maple Leaf en de Wiener Philharmoniker.

Prijzen vergelijken voor zilver Kangaroo munten

Wilt u een zilveren Kangaroo munt aanschaffen? Dan kunt u hier zien waar u deze voor de beste prijs kunt inkopen. De waarde en prijs van een Kangaroo munt worden grotendeels bepaald door de zilverprijs. De prijs van de munt wordt dus bepaald door de zilverkoers.

Aanbieders van zilveren Kangaroo munt vergelijken

De 1 troy ounce zilveren Kangaroo wordt door verschillende aanbieders verkocht. U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele zilverprijs. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

GoudprijsVergelijker helpt u met het vinden van de beste prijs. Dit maakt het kopen van de 1 troy ounce zilveren Kangaroo 2021 zo voordelig mogelijk voor u.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.