Responsive image
  • 100

100 gram zilverbaar Umicore

Vanaf €120,57

Deze 100 gram Umicore zilverbaar is geslagen in 99,9% puur zilver en draagt de Good Delivery status. De zilverbaar is gemarkeerd met het officiële "Umicore Feingold 999.9" keurmerk. Door de L.B.M.A. status bent u verzekerd van de beste kwaliteit en kunt u deze gemakkelijk verhandelen.

Bekijk hier de verschillende aanbieders om uw 100 gram zilverbaar in te kunnen kopen voor de beste zilverprijs.

Zilverbaren

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €0,00 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Holland Gold €0,00 €15,00 25 9.2 / 10 Info Meer informatie
Goudverzekerd €120,57 €17,99 onbekend 9.6 / 10 Info Meer informatie
Goud Standaard €148,38 €15,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie

Zilverbaren: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van zilverbaren? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieders met gemak vergelijken. Zie in één oogopslag waar u de Umicore 100 gram zilverbaar voor de beste prijs kunt inkopen.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste zilverbaren van alle aanbieders op de markt.

100 gram Umicore zilverbaar

De 100 gram zilverbaren van Umicore hebben van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status: 'Good Delivery' gekregen. Deze zilverbaren zijn geproduceerd door Umicore, een erkende producent in de Benelux. Hierdoor zijn deze zilverbaren wereldwijd goed verhandelbaar.

Waarom kiezen voor Umicore 100 gram zilverbaar?

De afmetingen van de 100 gram zilverbaar zijn slechts 55 x 30 x 5 millimeter. Met een dichtheid van 10500 kilogram per kubieke meter is het edelmetaal bijna twee keer zo licht als goud. Zilverbaren worden altijd belast met btw, omdat zilver wordt gezien als grondstof.

Particulieren wordt altijd aangeraden om te investeren in fysiek zilver door middel van zilveren munten, omdat hier geen btw op gerekend wordt.

De zilverbaren van Umicore hebben van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status van ‘Good Delivery’ gekregen. Dat wil zeggen dat de zilverbaren wereldwijd erkend worden en dus ook in het buitenland gemakkelijk verhandeld kunnen worden.

Prijzen vergelijken voor 100 gram zilverbaar van Umicore

Wilt u een Umicore zilverbaar van 100 gram aanschaffen? Dan kunt u hier zien waar u deze voor de beste prijs kunt inkopen. De waarde en prijs van een 100 gram zilverbaar van Umicore wordt bepaald door de zilverprijs. Alle aanbieders hebben hun prijzen gekoppeld aan de live zilverprijs. Hierdoor weet u altijd wat de actuele prijs is van een 100 gram zilverbaar.

Aanbieders van zilverbaar 100 gram Umicore vergelijken

De Umicore 100 gram zilverbaar wordt door verschillende aanbieders verkocht. U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele goudkoers. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

De aanbieders op GoudPrijsVergelijker.nl zijn allen bewezen aanbieders van Goud en Zilver op de Nederlandse en Belgische markt.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.