Responsive image
  • 20

20 gram goudbaar Umicore met certificaat

Vanaf €29,47

De 20 gram goudbaar inclusief certificaat is verpakt in een blisterverpakking inclusief certificaat. Op de verpakking staat het baarnummer vermeld. Hiermee garandeerd Umicore de echtheid van deze 20 gram goudbaar. Vergelijk hieronder alle aanbieders van de 20 gram Umicore goudbaar inclusief certificaat

Gouden Baren

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €0,00 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Amsterdam Gold €2.352,00 onbekend onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Holland Gold €0,00 €15,00 onbekend 9.2 / 10 Info Meer informatie
ZilverGoud Winkel €29,47 €17,50 onbekend 7.6 / 10 Info Meer informatie
Goudverzekerd €1.258,06 €17,99 onbekend 9.6 / 10 Info Meer informatie
101 Munten €1.192,48 €14,45 onbekend 9.8 / 10 Info Meer informatie
Goud Standaard €614,34 €15,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie

Goudbaren 20 gram: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van goudbaren? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieders met gemak vergelijken. Zie in één oogopslag waar u de gouden 20 gram Umicore goudbaar voor de beste prijs kunt inkopen.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste goudbaren van alle aanbieders op de markt.

20 gram Umicore goudbaar

De 20 gram goudbaar van Umicore heeft van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status: 'Good Delivery' gekregen. Deze goudbaar is geproduceerd door Umicore uit België, een erkende producent in de Benelux. De Umicore 20 gram goudbaar heeft een afmeting van 39 x 22 x 1,3 millimeter. Met een dichtheid van 19.320 kilogram per kubieke meter is deze goudbaar bijna twee keer zo zwaar als een zilverbaar met hetzelfde gewicht.

Waarom kiezen voor 20 gram goudbaar van Umicore?

De 20 gram goudbaren van Umicore worden geleverd met een certificaat van echtheid. Op dit certificaat staat het baarnummer, wat ook op de goudbaar is geslagen. De baar wordt geleverd in een blisterverpakking, zodat de goudbaar niet beschadigd.

Umicore is een toonaangevende smelterij in België die geschiedenis heeft die teruggaat tot begin 1800. De Umicore goudbaren worden grotendeels gemaakt van sloopgoud uit de Benelux, dat bij de smelterij gezuiverd wordt tot 99,99% puur goud.

Alle goudbaren van Umicore hebben van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status van ‘Good Delivery’ gekregen. Dat wil zeggen dat de goudbaren wereldwijd erkend worden en dus ook in het buitenland gemakkelijk verhandeld kunnen worden.

Omdat de Umicore 20 gram goudbaar is geslagen in 99,99% puur goud, wordt dit gezien als beleggingsgoud. Hierdoor betaalt u geen btw bij de aanschaf van deze goudbaar.

Prijzen vergelijken voor Umicore 20 gram goudbaar 

Wilt u een Umicore goudbaar van 20 gram aanschaffen? Dan kunt u hier zien waar u deze voor de beste prijs kunt inkopen. De waarde en prijs van een 20 gram goudbaar van Umicore wordt grotendeels bepaald door de goudprijs. Met deze 20 gram goudbaar heeft u net iets minder goud dan de bekende 1 troy ounce (31,101 gram) goudbaar. Echter heeft u nog steeds een mooi formaat goudbaar waarin u investeert.

Aanbieders van goudbaar 20 gram Umicore vergelijken

De 20 gram Umicore goudbaar met certificaat wordt deze door verschillende aanbieders verkocht. U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele goudkoers. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

De aanbieders op GoudPrijsVergelijker.nl zijn allen bewezen aanbieders van Goud en Zilver op de Nederlandse en Belgische markt.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.