Responsive image
  • 250

250 gram zilverbaar Umicore

Vanaf €302,03

Deze Umicore zilverbaar van 250 gram is geslagen in 99,9% puur zilver en draagt de Good Delivery status. De zilverbaar is gemarkeerd met het officiële "Umicore Feingold 999.9" keurmerk. Door de L.B.M.A. status bent u verzekerd van de beste kwaliteit en kunt u deze gemakkelijk verhandelen.

Bekijk hier de verschillende aanbieders om uw 250 gram zilverbaar in te kunnen kopen voor de beste zilverprijs.

Zilverbaren

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €0,00 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Amsterdam Gold €2.354,00 onbekend onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Holland Gold €0,00 €15,00 44 9.2 / 10 Info Meer informatie
ZilverGoud Winkel €339,25 €17,50 onbekend 7.6 / 10 Info Meer informatie
Goudverzekerd €350,67 €17,99 onbekend 9.6 / 10 Info Meer informatie
Goud Standaard €302,03 €15,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie

Zilverbaren: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van zilverbaren? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieders met gemak vergelijken. Zie in één oogopslag waar u de Umicore 250 gram zilverbaar voor de beste prijs kunt inkopen.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste zilverbaren van alle aanbieders op de markt.

Zilverbaar 250 gram Umicore

De 250 gram zilverbaren van Umicore hebben van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status: 'Good Delivery' gekregen. Deze zilverbaren zijn geproduceerd door Umicore, een erkende producent in de Benelux. Hierdoor zijn deze zilverbaren wereldwijd goed verhandelbaar.

Waarom kiezen voor 250 gram zilverbaar van Umicore?

De afmetingen van de 250 gram zilverbaar zijn slechts 59 x 29 x 16 millimeter. Met een dichtheid van 10500 kilogram per kubieke meter is het edelmetaal bijna twee keer zo licht als goud. Zilverbaren worden altijd belast met btw, omdat zilver wordt gezien als grondstof.

Particulieren wordt altijd aangeraden om te investeren in fysiek zilver door middel van zilveren munten. Zilver wordt namelijk in beginsel gezien als grondstof, hierdoor betaalt u altijd 21% btw bij het aanschaffen van zilverbaren. Wilt u zakelijk voor een groot bedrag zilver aanschaffen, dan zit u goed met deze zilverbaar van 250 gram. De btw kunt u namelijk terugvragen en door het grote gewicht, zijn de productiekosten laag. Waardoor u een lage premie betaald ten op zichtte van de zilverprijs.

De zilverbaren van Umicore hebben van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status van ‘Good Delivery’ gekregen. Dat wil zeggen dat de zilverbaren wereldwijd erkend worden en dus ook in het buitenland gemakkelijk verhandeld kunnen worden.

Prijzen vergelijken voor Umicore 250 gram zilverbaar

Wilt u een Umicore zilverbaar van 250 gram aanschaffen? Dan kunt u hier zien waar u deze voor de beste prijs kunt inkopen. De waarde en prijs van een 250 gram zilverbaar van Umicore wordt bepaald door de zilverprijs. Hoe later de prijs van de aanbieder is, hoe dichter de prijs ligt bij de actuele zilverprijs. Hierdoor profiteert u maximaal van het investeren in fysiek zilver.

Aanbieders van zilverbaar 250 gram Umicore vergelijken

De 250 gram zilverbaar van Umicore wordt door verschillende aanbieders verkocht. U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele zilverkoers. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

De aanbieders op GoudPrijsVergelijker.nl zijn allen bewezen aanbieders van Goud en Zilver op de Nederlandse en Belgische markt.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.