Responsive image
Vertrouwd edelmetalen kopen bij Goudverzekerd. Gouden en zilveren munten, maar ook baren tegen scherpe prijzen. Snel geleverd in heel Nederland, vanuit Amsterdam.
Goudverzekerd

Over Goudverzekerd

Goudverzekerd houdt zich bezig met zowel de aan- als verkoop van edelmetalen en bedient zowel de zakelijke als particuliere markt in Nederland. Het team achter Goudverzekerd bestaat uit een groep ambitieuze mensen die tientallen jaren ervaring hebben binnen de handel van fysieke edelmetalen. Op basis van deze ervaring beschikken wij over een dusdanig (inter)nationaal netwerk waardoor wij aan (bijna) al uw wensen kunnen voldoen. Goudverzekerd is opgericht door en voor mensen die het verstandig achten om een gedeelte van elk portefuille om te zetten in fysieke edelmetalen. Op basis van dit uitgangspunt hebben wij dit concept gelanceerd om het aankopen van goud, zilver, platina en palladium op een simpele, veilige en toegankelijke manier mogelijk te maken. Ons assortiment bestaat uit gouden, zilveren, platina en palladium munten én baren. Of het nu gaat om diversificatie van uw portefuille door middel van goud, zilver, platina of palladium, of dat u op zoek bent naar die ene gouden munt om uw verzameling te vervolmaken. Goudverzekerd zal alles in werking stellen om aan uw wensen tegemoet te komen.

Wat biedt Goudverzekerd

Beschikbaar Niet beschikbaar
AMF vergunning
Opslag
Kopersbescherming
Verzending
Cash
Terugkoopgarantie

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.