Responsive image
  • 1
  • 1

1 troy ounce zilveren munt Lunar 2022

Vanaf €35,67

De zilveren Lunar 2022 munten worden uitgegeven door de Perth Mint uit Australië. De Lunar munten zijn geslagen uit 99,99% puur zilver. Deze munt is onderdeel van de populaire Lunar serie, waarbij ieder jaar een ander dier centraal staat.

Vergelijk hier de aanbieders van de 1 troy ounce zilveren Lunar 2022 munten.

Zilveren Munten

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €0,00 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Goudverzekerd €40,42 €17,99 onbekend 9.6 / 10 Info Meer informatie
101 Munten €35,67 €14,45 onbekend 9.8 / 10 Info Meer informatie

Zilveren munten: prijs vergelijken

Bent u op zoek naar de beste aanbieder van zilveren munten? Op GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieders gemakkelijk vergelijken. Zo kunt u in een oogopslag zien waar u de zilveren munt Lunar 2022 inkoopt voor de beste prijs.

GoudPrijsVergelijker vergelijkt alle aanbieders van gouden en zilveren munten, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste munten en producten van alle aanbieders op de markt.

1 Troy ounce zilveren munt Lunar 2022 - jaar van de tijger

De 1 troy ounce zilveren Lunar 2022 munt staat in het teken van het jaar van de tijger. Deze munt is geslagen in 99,99% puur zilveren door de Perth Mint uit Australië.

De 1 troy ounce zilveren Lunar munt 2022 beschikt over de volgende kenmerken:

  • Staat in het teken van het jaar van de tijger
  • Oplage van slechts 300.000 stuks wereldwijd
  • 99,99% puur zilver

Waarom kiezen voor zilveren Lunar 2022?

De zilveren 1 troy ounce Lunar 2022 munt is de derde uitgave van de populaire Lunar III Serie. 

Volgens de Chinese maankalender, waar de Lunar serie op gebaseerd is, heeft elk van de 12 dieren een diepgaande invloed op degenen die zijn geboren in het jaar van het desbetreffende dier. Het jaar 2022 staat in het teken van het jaar van de tijger, dit jaar staat voor energiek, leiderscapaciteiten, recht op het doel af en "alles of niets".

Design van de Lunar 2022 munt

Op de achterzijde van de munt staat een moeder tijger met haar welp afgebeeld. Ze zijn afgebeeld in een rotsachtig gebied omringt met varens en bamboe. In het midden staat het Chinese teken voor Tijger met daaronder "Tiger 2022". Deze munt is verder voorzien van het bekende "P" muntteken van de Perth Mint. Hiermee bent u er zeker van dat deze munt echt is.

De voorzijde van de munt bestaat uit een portret van Koningin Elizabeth II, afgebeeld door Jody Clark. Met daarbij de nominale waarde van de munt en 1oz 9999 Ag om te laten zien dat deze munt uit 99,99% puur zilver bestaat.

Prijzen vergelijken voor Lunar munten

Bent u op zoek naar de 1 troy ounce zilveren Lunar munt 2022? Bekijk dan hier de prijzen van verschillende aanbieders. De prijs en waarde van deze munt wordt bepaald door de zilverprijs. De nominale waarde van de munt is 1 Dollar.

Aanbieders van zilveren Lunar 2022 munten vergelijken

De 1 troy ounce zilveren Lunar munt 2022 wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Een betrouwbare aanbieder kunt u herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele zilverkoers.

Natuurlijk is het ook belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare aanbieder. Zeker wanneer u voor het eerste een aankoop doet van zilver of goud via een webshop, is het verstandig uw research te doen. Bekijk reviews en controleer of de partij is aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten: de AFM. 

De aanbieders die getoond worden op GoudPrijsVergelijker.nl zijn allen bewezen aanbieders van Goud en Zilver in Nederland en België.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.