Responsive image
  • 1
  • 1

1 troy ounce zilveren munt American Silver Eagle

Vanaf €29,73

De 1 troy ounce zilveren American Eagle is de meeste verkochte zilveren munt ter wereld. Dit komt door de grote vraag vanuit de Verenigde Staten van Amerika. De munten van voorgaande jaargangen worden goedkoper aangeboden, doordat deze ingekocht worden bij particulieren.

Vergelijk hier alle aanbieder van de 1 troy ounce zilveren American Eagle.

Zilveren Munten

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €29,73 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Goud 999 €0,00 €19,85 onbekend geen score Info Meer informatie
Goud Standaard €43,33 €15,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Goudverzekerd €1.998,08 €17,99 onbekend 9.6 / 10 Info Meer informatie
Holland Gold €0,00 €15,00 onbekend 9.2 / 10 Info Meer informatie
ZilverGoud Winkel €0,00 €17,50 onbekend 7.6 / 10 Info Meer informatie
101 Munten €55,00 €14,45 onbekend 9.8 / 10 Info Meer informatie

Zilveren munten: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van zilveren munten? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieder met gemak vergelijken. Zie in één oogopslag waar u de American Silver Eagle voor de beste prijs kunt inkopen.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste munten van alle aanbieders op de markt.

1 Troy ounce American Silver Eagle voorgaande jaargangen

De American Silver Eagle is geslagen door de US Mint in puur zilver. Het is een bekende munt onder de beleggers.

De 1 troy ounce Silver Eagle voorgaande jaargangen beschikt over de volgende kenmerken:

  • Zilvergehalte van 0.999
  • Een diameter van 40,60 mm
  • Geslagen door de US Mint

Design van de American Silver Eagle

Op de voorzijde van de munt is een Amerikaanse zeearend met 13 sterren te zien. Deze 13 sterren staan symbool voor de 13 staten. Op de achterzijde van de munt is “Walking Liberty” te zien. Op de achtergrond is een opkomende zon afgebeeld.

De munt kan krassen of melkvlekken bevatten, omdat deze wordt gekocht bij particulieren. Dit heeft geen invloed op de waarde van het zilver bij het verkopen van deze munt.

Kiezen voor Silver Eagle voorgaande jaargangen

De Silver Eagle is wereldwijd bekend en om deze reden een interessante keuze. Doordat deze munt wordt ingekocht van particulieren, bieden webshops deze munt aan tegen een scherpe prijs. 

Wanneer u zo veel mogelijk zilver wilt voor uw geld, dan wordt geadviseerd om munten van voorgaande jaargangen aan te schaffen. Dit kan soms wel toto 1 Euro per munt schelden wat u betaalt.

Deze munten zijn beperkt beschikbaar, omdat de webshops afhankelijk zijn van wanneer zij iets aangeboden krijgen. Wees er daarom snel bij als een webshop deze munten aanbiedt.

Aanbieders American Silver Eagle munt vergelijken

De American Silver Eagle wordt door verschillende aanbieders verkocht. U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele zilverprijs. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

GoudprijsVergelijker helpt u met het vinden van de beste prijs. Dit maakt het kopen van de American Silver Eagle zo voordelig mogelijk voor u.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.