Responsive image
  • 1
  • 1

1 oz zilveren munt Britannia 2021

Vanaf €29,73

De 1 troy ounce zilveren Britannia munten zijn geslagen door de Royal Mint uit Engeland. De munten zijn geslagen in 99,9% puur zilver en heeft de status van wettig betaalmiddel. 

Vergelijk alle aanbieders van de 1 oz zilveren Britannia munt uit 2021

Zilveren Munten

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €29,73 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Goud Standaard €31,77 €15,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Goudverzekerd €0,00 €17,99 onbekend 9.6 / 10 Info Meer informatie
Holland Gold €0,00 €15,00 21930 9.2 / 10 Info Meer informatie
101 Munten €45,00 €14,45 onbekend 9.8 / 10 Info Meer informatie

Zilveren munten: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van zilveren munten? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieder met gemak vergelijken. Zie in één oogopslag waar u de 1 troy ounce zilveren Britannia munt voor de beste prijs kunt inkopen.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste munten van alle aanbieders op de markt.

1 Troy ounce zilveren Britannia 2021 munt

De zilveren Britannia is geslagen in puur zilver. De munt heeft veiligheidsfeatures die het erg lastig maken om de munt te vervalsen. De Britannia is een bekende munt en is wereldwijd gewild.

De 1 troy ounce zilveren Britannia beschikt over de volgende kenmerken:

  • Zilvergehalte van 0.999
  • Een diameter van 38,61 mm
  • Geslagen door de Royal Mint
  • Bevat veiligheidsfeatures

Design van de zilveren Britannia

Op de voorzijde van de munt is Hare Majesteit Koningin Elizabeth II afgebeeld. De achterzijde van de munt toont Lady Britannia. Dit is ook de zijde van de munt waarop de veiligheidsfeatures zijn toegevoegd.

Veiligheidsfeatures

  • Latent feature
  • Surface animation
  • Micro-tekst
  • Tincture lines

Royal Mint

De Royal Mint is het officiële munthuis van het Verenigd Koninkrijk. Het munthuis bestaat al erg lang en was sinds 1279 gedurende 500 jaar in de Tower of London gevestigd. Tussentijds is de Royal Mint nog naar Tower Hill verhuisd maar sinds 1968 is het munthuis in Llantrisant in Zuid-Wales gevestigd. De Britannia is een bekende serie die voor het eerst in 1987 in goud werd geslagen, waarna in 1997 een zilveren versie volgde. Dit was daarmee de eerste zilveren investeringsmunt uit Europa.

Kiezen voor zilveren Britannia 2021

De Britannia is van uitstekende kwaliteit en een bekende beleggingsmunt. Het design van de munt is erg herkenbaar. Daarnaast was de zilveren Britannia de eerste investeringsmunt uit Europa.

Prijzen vergelijken voor zilver Britannia munten

Wilt u een zilveren Brittania aanschaffen? Dan kunt u hier zien waar u deze voor de beste prijs kunt inkopen. De waarde en prijs van een Britannia worden grotendeels bepaald door de zilverprijs. De prijs van de munt wordt dus bepaald door de zilverkoers.

Aanbieders van zilveren Britannia munt vergelijken

De 1 troy ounce zilveren Britannia wordt door verschillende aanbieders verkocht. U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele zilverprijs. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

GoudprijsVergelijker helpt u met het vinden van de beste prijs. Dit maakt het kopen van de 1 troy ounce zilveren Britannia zo voordelig mogelijk voor u.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.