Responsive image
  • 1
  • 1

1 oz zilveren munt Kookaburra 2021

Vanaf €29,52

De zilveren Kookaburra is geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver. De Kookaburra munt van 2021 is uitgegeven door de Australische Perth Mint in puur zilver. Deze zilveren munt is populair bij zowel beleggers als verzamelaars, doordat het design van de munt ieder jaar anders is.

Vergelijk alle aanbieders van de 1 troy ounce zilveren Kookaburra munt uit 2021.

Zilveren Munten

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €0,00 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Holland Gold €0,00 €15,00 onbekend 9.2 / 10 Info Meer informatie
ZilverGoud Winkel €29,52 €17,50 onbekend 7.6 / 10 Info Meer informatie

Zilveren munten: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van zilveren munten? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieder met gemak vergelijken. Zie in één oogopslag waar u de zilveren Kookaburra 2021 voor de beste prijs kunt inkopen.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste munten van alle aanbieders op de markt.

1 Troy ounce zilveren Kookaburra 2021

De zilveren Kookaburra 2021 is geslagen door de Perth Mint in puur zilver. Het is een bekende munt die jaarlijks wordt uitgegeven. Zoals alle munten van de Perth Mint bevat de munt een ‘P’ muntteken wat de echtheid van de munt aanduidt.

De 1 troy ounce zilveren Kookaburra 2021 beschikt over de volgende kenmerken:

  • Zilvergehalte van 0.9999
  • Een diameter van 40,60 mm
  • Geslagen door de Perth Mint

Design van de Kookaburra 2021

Op de voorzijde van de munt is Hare Majesteit Koningin Elizabeth II afgebeeld. Op de achterzijde van de munt is een kookaburra afgebeeld. Dit is een kleine vogel die in Australië voorkomt en waar de Kookaburra serie op gebaseerd is. 

Perth Mint

De Perth Mint is het officiële munthuis van Australië. Het is opgericht in 1899 en viel tot 1970 onder de Royal Mint. Dit is het officiële munthuis van het Verenigd Koninkrijk. Inmiddels valt de Perth Mint onder de regering van West-Australië. De munten die geslagen worden door de Perth Mint dienen als wettig betaalmiddel in Australië.

Kiezen voor zilveren Kookaburra 2021

De zilveren Kookaburra is wereldwijd bekend en van uitstekende kwaliteit. De munt is geslagen in puur zilver met een gehalte van 99,99%. Daarnaast is het design ook erg mooi.

Prijzen vergelijken voor zilveren Kookaburra munten

Wilt u een zilveren Kookaburra 2021 aanschaffen? Dan kunt u hier zien waar u deze voor de beste prijs kunt inkopen. De waarde en prijs van een Kookaburra worden grotendeels bepaald door de zilverprijs. De prijs van de munt wordt dus bepaald door de zilverkoers.

Aanbieders van zilveren Kookaburra munt vergelijken

De zilveren Kookaburra 2021 wordt door verschillende aanbieders verkocht. U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele zilverprijs. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

GoudprijsVergelijker helpt u met het vinden van de beste prijs. Dit maakt het kopen van de zilveren Kookaburra zo voordelig mogelijk voor u.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.