Responsive image
  • 1
  • 1

1 oz zilveren munt Krugerrand 2021

Vanaf €27,65

De 1 troy ounce zilveren munt Krugerrand 2021 is geslagen in 99,9% puur zilver. De munt is afkomstig van de South African Mint. 

Vergelijk alle aanbieders van de 1 troy ounce zilveren Krugerrand 2021.

Zilveren Munten

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €0,00 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
ZilverGoud Winkel €29,51 €17,50 onbekend 7.6 / 10 Info Meer informatie
Holland Gold €0,00 €15,00 18186 9.2 / 10 Info Meer informatie
Goud Standaard €31,33 €15,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Goud 999 €0,00 €19,85 onbekend geen score Info Meer informatie
Goudverzekerd €27,65 €17,99 onbekend 9.6 / 10 Info Meer informatie

Zilveren munten: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van zilveren munten? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieder met gemak vergelijken. Zie in één oogopslag waar u de 1 troy ounce zilveren Krugerrand voor de beste prijs kunt inkopen.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste munten van alle aanbieders op de markt.

1 Troy ounce zilveren Krugerrand 2021 munt

De zilveren Krugerrand is geslagen in puur zilver en behoort tot de gangbare beleggingsmunten. De Krugerrand is een interessante keuze vanwege de premie die vergelijkbaar is met andere gangbare beleggingsmunten.

De 1 troy ounce zilveren Krugerrand beschikt over de volgende kenmerken:

  • Zilvergehalte van 0.999
  • Een diameter van 38,725 mm
  • Dikte 3,1 mm
  • Geslagen door de South African mint

Design van de zilveren Krugerrand

Op de Krugerrand is het bekende springbok motief te zien. Hierboven is de naam van de munt af te lezen. Op de achterzijde van de munt is Paul Kruger afgebeeld. Dit is de oud-president van Zuid-Afrika. De munt heeft zijn naam ook deels aan hem te danken. “Rand” komt van de munteenheid van het land, de rand.

South African Mint

De South African Mint is het officiële munthuis van Zuid-Afrika en slaat de valuta van het land. Ook is de South African Mint bekend om de Krugerrand. De Krugerrand wordt sinds 1967 in het goud geslagen, toen deze munt zijn 50ste verjaardag had kregen beleggers voor het eerst de kans om deze populaire munt in het zilver te kopen. Door de grote vraag van beleggers naar de zilveren Krugerrand munt, heeft de South African Mint besloten om vanaf 2018 naast een gouden ook een zilveren Krugerrand munt uit te geven.

Kiezen voor zilveren Krugerrand 2021

De Krugerrand is van uitstekende kwaliteit en een bekende beleggingsmunt. Doordat deze munt is geslagen in 99,9% puur zilver is het gewicht iets hoger dan de andere beleggingsmunten. Waardoor het netto zilvergewicht gelijk is aan de andere zilveren beleggingsmunten van 1 troy ounce (31,101 gram puur zilver). De munten worden standaard per 25 in een tube geleverd en per 500 in een monsterbox.

Prijzen vergelijken voor zilver Krugerrand munten

Wilt u een zilveren Krugerrand aanschaffen? Dan kunt u hier zien waar u deze voor de beste prijs kunt inkopen. De waarde en prijs van een Krugerrand wordt bepaald door de zilverprijs. De prijs van de munt wordt dus bepaald door de zilverkoers.

Aanbieders van zilveren Krugerrand munt vergelijken

De 1 troy ounce zilveren Krugerrand wordt door verschillende aanbieders verkocht. U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele zilverprijs. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

GoudprijsVergelijker helpt u met het vinden van de beste prijs. Dit maakt het kopen van de 1 troy ounce zilveren Krugerrand zo voordelig mogelijk voor u.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.