Responsive image
  • 1
  • 1

1 oz zilveren munt Philharmoniker 2021

Vanaf €29,41

De 1 troy ounce zilveren Wiener Philharmoniker munten wegen 1 troy ounce (31,103 gram) en zijn geslagen in 99,9% puur zilver. Deze zilveren munt is geschikt voor zowel investeerders als verzamelaars.

 Vergelijk hieronder alle aanbieders van de 1 oz zilveren Wiener Philharmoniker munt.

Zilveren Munten

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €0,00 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Goud 999 €0,00 €19,85 onbekend geen score Info Meer informatie
Goudverzekerd €0,00 €17,99 onbekend 9.6 / 10 Info Meer informatie
ZilverGoud Winkel €29,41 €17,50 onbekend 7.6 / 10 Info Meer informatie

Zilveren munten: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van zilveren munten? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieder met gemak vergelijken. Zie in één oogopslag waar u de zilveren Philharmoniker voor de beste prijs kunt inkopen.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste munten van alle aanbieders op de markt.

1 Troy ounce zilveren Wiener Philharmoniker 2021 munt

De zilveren Philharmoniker is geslagen in puur zilver en behoort tot de gangbare belegginsmunten. De Philharmoniker is een interessante keuze vanwege de premie die vergelijkbaar is met andere gangbare beleggingsmunten.

De 1 troy ounce zilveren Philharmoniker beschikt over de volgende kenmerken:

  • Zilvergehalte van 0.999
  • Een diameter van 37 mm
  • Geslagen door Munze Osterreich

Design van de zilveren Philharmoniker

Op de voorzijde van de munt is door middel van muziekinstrumenten het Philharmoniker Orkest afgebeeld. Op de achterzijde is de Wiener Musikverein afgebeeld, dit is een concertgebouw in Wenen.

Munze Osterreich

Munze Osterreich is gevestigd in Oostenrijk en staat ook wel bekend als Austrian Mint. Munze Osterreich staat bekend om verzamelmunten maar ook de Philharmoniker. Sinds 2008 wordt hier een zilveren versie van geslagen.

Kiezen voor zilveren Philharmoniker 2021

De Philharmoniker is van uitstekende kwaliteit en een bekende beleggingsmunt. De Philarmoniker behoort tot een van de meest verkochte zilveren 1 troy ounce munten van Europa. Het design van de munt is erg herkenbaar en op alle Philharmoniker munten hetzelfde. De munten worden per 20 stuks in een tube geleverd of per 500 in een monsterbox.

Prijzen vergelijken voor zilver Philharmoniker munten

Wilt u een zilveren Philharmoniker aanschaffen? Dan kunt u hier zien waar u deze voor de beste prijs kunt inkopen. De waarde en prijs van een Philharmoniker worden grotendeels bepaald door de zilverprijs. De prijs van de munt wordt dus bepaald door de zilverkoers.

Aanbieders van zilveren Philharmoniker munt vergelijken

De zilveren Philharmoniker wordt door verschillende aanbieders verkocht. U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele zilverprijs. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

Zilver Philharmoniker munt kopen voor de beste prijs

GoudprijsVergelijker helpt u met het vinden van de beste prijs. Dit maakt het kopen van de zilveren Philharmoniker zo voordelig mogelijk voor u.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.