Responsive image
  • 1
  • 1

1 Troy ounce zilveren Royal Arms 2021

Vanaf €29,52

De zilveren Royal Arms munten zijn geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver. Dit wordt gedaan door de Royal Mint uit Groot-Britannië. De Royal arms is wereldwijd bekend. 

Vergelijk hieronder alle aanbieders van de 1 troy ounce zilveren Royal Arms munt.

Zilveren Munten

Aanbieder Prijs Verzendkosten Aantal op voorraad Reviews Info
The Silver Mountain €29,52 €9,00 onbekend 9.4 / 10 Info Meer informatie
Goudverzekerd €36,44 €17,99 onbekend 9.6 / 10 Info Meer informatie

Zilveren munten: prijs vergelijken

Zoekt u de beste aanbieder van zilveren munten? Dankzij GoudPrijsVergelijker kunt u alle aanbieder met gemak vergelijken. Zie in één oogopslag waar u de zilveren Royal Arms 2021 voor de beste prijs kunt inkopen.

Bij GoudPrijsVergelijker vergelijkt u alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren, zowel uit Nederland als België. Bekijk en vergelijk de populairste munten van alle aanbieders op de markt.

1 Troy ounce zilveren Royal Arms 2021 munt

De zilveren Royal Arms wordt sinds 2019 geslagen door de Royal Mint in 99,9% puur zilver. The Royal Arms is het koninklijke wapen van het Verenigd Koninkrijk. Het wapen staat symbool voor alle vier de naties.

De 1 troy ounce zilveren Royal Arms 2021 beschikt over de volgende kenmerken:

  • Zilvergehalte van 0.999
  • Een diameter van 38,61 mm
  • Dikte van 3,00 mm
  • Geslagen door de Royal Mint

Design van de zilveren Royal Arms

Op de voorzijde van de munt is Hare Majesteit Koningin Elizabeth II afgebeeld. De achterzijde staat het symbool van de Verenigd Koninkrijk, een schild met de wapens van Verenigd Koninkrijk, Engeland, Schotland en Ierland. Met links de Engelse leeuw en rechts een Schotse eenhoorn. De Royal Arms munt staat voor de kracht en grootsheid van het Britse rijk, wat vroeger het grootste imperium aller tijden was.

Royal Mint

De Royal Mint is het officiële munthuis van het Verenigd Koninkrijk. Het munthuis bestaat al erg lang en was sinds 1279 gedurende 500 jaar in de Tower of London gevestigd. Tussentijds is de Royal Mint nog naar Tower Hill verhuisd, maar sinds 1968 is het munthuis in Llantrisant in Zuid-Wales gevestigd.

Kiezen voor zilveren Royal Arms 2021

De zilveren Royal Arms is bekend onder zowel beleggers als verzamelaars. Het zilver is van uitstekende kwaliteit.

Prijzen vergelijken voor zilver Royal Arms munten

Wilt u een zilveren Royal Arms munt aanschaffen? Dan kunt u hier zien waar u deze voor de beste prijs kunt inkopen. De waarde en prijs van een zilveren Royal Arms wordt bepaald door de zilverprijs.

Aanbieders van zilveren Royal Arms munt vergelijken

De zilveren Royal Arms munt wordt door verschillende aanbieders verkocht. U kunt een betrouwbare aanbieder herkennen aan de prijs, die overeenkomt met de actuele zilverprijs. Ook raden wij het aan om te kijken naar de bestaande reviews en een aansluiting bij de AFM: de Autoriteit Financiële markten, wie de markt controleert.

De aanbieders op GoudPrijsVergelijker.nl zijn allen bewezen aanbieders van Goud en Zilver op de Nederlandse en Belgische markt.

GoudPrijsVergelijker: goud en zilver vergelijken

Vergelijk hier alle aanbieders van gouden en zilveren munten en baren. Uit zowel Nederland als België. Gouden munten vergelijken Vergelijk alle gouden munten van de populairste producenten zoals Royal Canadian Mint, Perth Mint en China Gold Corp.

Zilveren munten vergelijken

Als u als particulier wilt investeren in fysiek zilver. Dan is beleggen in zilveren munten het meest voordelig. U betaalt hier namelijk geen btw over, zoals bij zilverbaren. Vergelijk daarom alle aanbieders van uw favoriete zilveren munt. 

Goudbaren vergelijken

Met goudbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in goud. Daarbij betaalt u voor bijvoorbeeld een 500 gram goudbaar, minder dan voor hetzelfde gewicht aan gouden munten. 

Omdat het om een relatief groot bedrag vaak gaat, loont het om de prijs van goudbaren zorgvuldig te vergelijken. Hierdoor maximaliseert u uw rendement op lange termijn. Vergelijk op onze website alle prijzen van Nederlandse en Belgische aanbieders. 

Zilverbaren vergelijken

Met zilverbaren investeert u gemakkelijk een groter bedrag in zilver. Zilverbaren zijn belast met btw omdat het wordt gezien als een grondstof. Als u geen btw wilt betalen, dan kunt u het beste btw-vrij zilver kopen. Dit zilver wordt in combinatie met opslag in het buitenland, voornamelijk Zwitserland, verkocht.

Responsive image

Merken

Responsive image

Over GoudPrijsVergelijker

Op de GoudPrijsVergelijker vindt u alle Nederlandse en Belgische aanbieders van edelmetalen. Hierbij ziet u in één oogopslag waar u goud, zilver of platina koopt voor de beste prijs. U kunt op onze website gemakkelijk de prijzen vergelijken van de meest gangbare beleggingsmunten en verzamelmunten.

Op de website voegen wij constant actuele munten toe, zodat u direct ziet bij welke aanbieder u het voordeligst uit bent. U kunt op deze website niet alleen de prijzen vergelijken, maar ook de klantbeoordelingen en levertijden. Hierdoor maakt u in één oogopslag de juiste keuze.